Το 8ο RALLY GREECE OFFROAD, που θα διεξαχθεί 12-15 Νοεμβρίου στη Δυτική Μακεδονία με έδρα τη πόλη του Άργους Ορεστικού, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) αποδέχθηκε το αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής ώστε να αξιολογηθεί ο επερχόμενος αγώνας ως «Υποψήφιος για το 2021 FIA European Baja Cup».

Η εξέλιξη αυτή πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει το 2021 ως τη χρονιά που η Ελλάδα θα επιστρέψει με αγώνα σε επίσημο ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Τη προσπάθεια στηρίζει ένθερμα το Υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Ιδιαίτερη μνεία αποδίδουμε στο Δήμο Άργους Ορεστικού καθώς είναι ο βασικός πυλώνας υποστήριξης του 8ου RALLY GREECE OFFROAD.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς της εκδήλωσης, τις ναυτιλιακές εταιρίες “G.Moundreas & Company S.A.” www.gmoundreas.gr και “Mare Management” www.mare-management.com που κάθε χρόνο στηρίζουν με συνέπεια τις προσπάθειες μας καθώς και την Π.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, επίσημο εισαγωγέα των οχημάτων ISUZU www.isuzu.gr που μας παραχωρούν τα ακούραστα Isuzu D-max.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το 8ο RALLY GREECE OFFROAD επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.rallygreeceoffroad.gr

RALLY GREECE OFFROAD

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here