Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει έως και 10 βαθμούς στις 25 Δεκεμβρίου σε σχέση με μια ημέρα πριν, είπε ο Γιάννης Καλλιάνος – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση της ΕΜΥ

Έρχονται τα πιο χιονισμένα Χριστούγεννα! Σύμφωνα με τις προβλέψεις του  μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου το σκηνικό του καιρού αλλάζει ραγδαία ανήμερα τα Χριστούγεννα και θα δούμε χιόνια την Τετάρτη στα χαμηλά της Αττικής.

«Μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου θα είναι καλός ο καιρός. Όμως έχουμε ανατροπή των δεδομένων από εκεί και μετά. Μέχρι και χθές λέγαμε ότι θα έχουμε ψυχρή εισβολή στις 26 Δεκεμβρίου αλλά η ψύχρα θα έρθει ανήμερα τα Χριστούγεννα» δηλώνει στον «ΘΕΜΑ 104,6».

Τη Δευτέρα (24/12) παραμονή Χριστουγέννων ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τα Χρστούγεννα (25/12), αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here