Το αυγουστιάτικο φεγγάρι έχει την τιμητική του και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας σε αρχαιολογικούς -και όχι μόνο- χώρους συρρέουν οι ρομαντικοί που θέλουν να το απολαύσουν

Έχει τη φήμη του πιο όμορφου φεγγαριού του χρόνου, και όχι άδικα. Χιλιοτραγουδισμένο και υμνημένο από μεγάλους ποιητές και μουσικούς. Κάθε πανσέληνος του Αυγούστου έχει τη δική της μοναδική αίγλη και ο καθένας έχει έναν καλό λόγο να κοιτά… ψηλά.

Έτσι και σήμερα, η πανσέληνος έχει έχει την τιμητική της και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αρχαιολογικοί και όχι μόνο χώροι περιμένουν τους αθεράπευτα ρομαντικούς που θέλουν να απολαύσουν το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού.

Οι εκδηλώσεις (μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρηση του έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις, προβολές ταινιών) θα πραγματοποιηθούν σε 132 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας.

Eπιπλέον θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων 37 χώροι και μουσεία. Η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σημειώνεται πως η Πανσέληνος του Αυγούστου 2017 προσέλκυσε πάνω από 75.000 επισκέπτες που κατέκλυσαν αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την επικράτεια.

feg2
feg3
feg4
eg5
mo1
mo2
mo3
ful2
ful3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here