Processed with VSCO with a6 preset

Η υποψήφια βουλευτής Καστοριάς, κυρία Αγνή Κανδύλη μέσα στα πλαίσια ενημέρωσης του προγράμματος της ΝΔ επισκέφθηκε μεγάλες γουνοποιητικές επιχειρήσεις. Μεταξύ άλλων συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους, τα πολύ σπουδαία θέματα φορολόγησης, μισθών αλλά και γενικότερα πως επιδιώκουμε για την πατρίδα μας να φέρουμε ισχυρή ανάπτυξη με επενδύσεις αλλά και πως θα προστατεύσουμε την εργασία και τα εργασιακά δικαιώματα!

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Διεθνή Αερολιμένα Άργους Ορεστικού, όπου συνομίλησε με του υπαλλήλους, ενώ την ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις. Το αεροδρόμιο της Καστοριάς οφείλουμε να το κάνουμε απόλυτα λειτουργικό και ανταγωνιστικό. Αποτελεί μοναδικό εργαλείο υποδομής όπου όλο το αναπτυξιακό πλάνο της Καστοριάς βασίζεται σε αυτό. Είναι «ο πνεύμονας του τόπου μας»!

Η κυρία Κανδύλη επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά το Άργος Ορεστικό, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες της πόλης, ενώ επισκέφθηκε το Χιλιοδεντρο και το Μανιάκοι.

Η χθεσινή ημέρα έκλεισε με τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας, μια εξαιρετική οργάνωση με μεγάλη προσέλευση του κόσμου, θυμίζοντας σε όλους μας τη σπουδαιότητα της ποντιακής ιστορίας στην ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Πατρίδας μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here