Μετά την απόφαση για την ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας της Καστοριάς στο Επίπεδο 4 του Υγειονομικού Χάρτη Ασφάλειας από τον κορωνοϊό και τις αλλαγές που επέρχονται από το πρωί της Παρασκευής (ώρα 6.00) και στις μετακινήσεις σαρωτικές είναι οι αλλαγές στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ που αφορά τους εκτός νομού προορισμούς.

Έτσι από αύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. λόγω του lockdown αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια προς και από Αθήνα. Ενώ για την Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται μόνο ένα δρομολόγιο. Συγκεκριμένα από αύριο και τις επόμενες 14 ημέρες θα αναχωρεί λεωφορείο από την Καστοριά προς Θεσσαλονίκη στις 9.00 το πρωί ενώ από Θεσσαλονίκη προς Καστοριά στις 15.00

Σημειώνεται πως για την επιιβίβαση τόσο από Καστοριά όσο και από Θεσσαλονίκη είναι απαραίτητα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ανάγκη μεταβίβασης προς τον συγκεκριμένο προορισμό.

Επίσης σε ότι αφορά τα δρομολόγια τοπικού χαρακτήρα (πχ Καστοριά – Άργος – Καστοριά) προς το παρόν συνεχίζεται κανονικά.

Τονίζεται ότι οι επιβάτες είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν την προστατευτική μάσκα σε όλη την διάρκεια του δρομολογίου.

ditikostipos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here