Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Καστοριάς σε πρόσφατη συνεδρίαση του, προχώρησε στην τυπική διαδικασία αποδοχής του μεγάλου πλήθους δωρεών και εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες στους φορείς, τις εταιρείες και τους ιδιώτες για την αυθόρμητη προσφορά τους.

Τις επόμενες ημέρες θα απευθύνουμε τις ευχαριστίες ονομαστικά στους δωρητές που προσέφεραν ιατρονοσηλευτικό εξοπλισμό και υλικά ατομικής προστασίας, φαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, χρηματικά ποσά και υπηρεσίες. 

Τα φυσικά πρόσωπα θα αναφέρονται μόνο με τα αρχικά τους για λόγους συμμόρφωσης προς τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όσοι επιθυμούν την δημοσίευση τους ονόματος τους και τα προσφερόμενα είδη ή ποσά, παρακαλούνται να αποστείλουν  το παρακάτω κείμενο συγκατάθεσης στο mail  [email protected] ή στο fax 24670 28660 μέχρι την Δευτέρα  01/06/2020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ 2467350627.

Κείμενο συγκατάθεσης

Εγώ ο/η ………………………………………..…….. δηλώνω ότι παρέχω την συγκατάθεση μου να δημοσιοποιηθεί το όνομα και τα στοιχεία της δωρεάς μου προς το Νοσοκομείο Καστοριάς στο site του νοσοκομείου και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Πρόεδρος και τα νέα μέλη του

Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here