Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26/1/2019, στη γιορτή ποδοσφαίρου της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Κατά την προσέλευσή του ο Ιβάν Σαββίδης αποθεώθηκε από φίλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν εκεί ενώ λίγο νωρίτερα με πρωτοβουλία του πρόεδρου της ΕΠΣ Γρεβενών, είχε συνάντηση με επιχειρηματίες, όπου του παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα και τα προϊόντα της περιοχής, (χινοδρομικό, αθλητικό κέντρο, βιολογικά προϊόντα, μανιτάρια κλπ) στοχεύοντας σε μια πιθανή επένδυση του.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την ομιλία του, τόνισε.. «Αυτή η περιοχή, είναι περιοχή μανιταριών. Είναι πλούσια σε ποικιλία μανιταριών. Δοκίμασα και ήταν νόστιμα. Ελπίζω ότι θα βρούμε μία λύση, για να μπορώ κι εγώ να γίνω χρήσιμος και να βρεθεί μία αμοιβαία ωφέλεια. Σε κάθε περίπτωση, εδώ είναι τόσο ωραία η ενέργεια και μπορώ να πω ότι με κερδίσατε» ενώ υποσχέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών πως θα ξανάρθει σύντομα.
Πριν την αναχώρηση του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, επισκέφτηκε και στον σύνδεσμο φίλων του Δικεφάλου, οπου τα μέλη της Λέσχης χάρισαν στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ μια φανέλα με το λογότυπο του συνδέσμου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here