Όλες οι προκηρύξεις του Δημοσίου για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ. Το Dikaiologitika News, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις θέσεις εργασίας που βρίσκονται σε εξέλιξη. Πατώντας τα λινκ μπορείτε να δείτε τα δικαιολογητικά καθώς και τις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων.

Νέες προσλήψεις σε 3 ειδικότητες μέσω ΑΣΕΠ στο νοσοκομείο Ηρακλείου

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας, σίτισης και εστίασης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου που εδρεύει στις Βούτες του Δήμου Ηρακλείου του Νομού Ηρακλείου.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Λιμενικό: Αιτήσεις τώρα για 155 μόνιμες προσλήψεις

Μόνιμες προσλήψεις στο Λιμενικό: Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εκατόν πενήντα πέντε (155) συνολικά Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών – γυναικών), με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

44 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αθηναίων

To ΝΠΔΔ « ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά σαράντα τέσσερα (44) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων», που εδρεύει στην Αθήνα Ν. Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβάσεις μίσθωσης έργου για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Αιτήσεις για προσλήψεις στη ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη στη ΔΕΗ , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλιμακίου Επίβλεψης Έργων ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ V που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα του Νομού Κοζάνης.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Θέσεις εργασίας στη ΔΕΥΑ Αλμυρού

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Αλμυρού Νομού Μαγνησίας.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις με προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη στο ΔΕΔΔΗΕ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οχτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΣΒΟΥ για τις ανάγκες αυτής (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΣΒΟΥ/ΕΔΡΑ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΝΤΙΣΣΗΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ) που εδρεύει στην Λέσβο του Ν. Λέσβου.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Θέσεις εργασίας με 8μηνα μέσω ΑΣΕΠ στο Δήμο Παρανεστίου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Παρανεστίου, που εδρεύει στο Παρανέστι.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here