Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει η ενίσχυση του Γ.Ν. Γρεβενών σε προσωπικό και εξοπλισμό καθώς αυτό το μήνα πραγματοποιήθηκαν ακόμα 7 νέες προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού ενώ καλύφθηκαν και αρκετές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή.

Με τις νέες αυτές προσλήψεις, ο αριθμός του νέου προσωπικού το οποίο έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Γ.Ν. Γρεβενών από την αρχή του έτους ως σήμερα ανέρχεται στα 29 άτομα.

Ο Βουλευτής Π Ε. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης δήλωσε σχετικά «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι προσπάθειες μου για την βελτίωση των υπηρεσιών δημόσιας περίθαλψης στο Νομό μας αποδίδουν καρπούς και τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά. Από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου, η αναβάθμιση του Γ.Ν. Γρεβενών και η κάλυψη των ελλείψεων σε προσωπικό και εξοπλισμό αποτέλεσε προτεραιότητα για εμένα, γεγονός που αποδεικνύεται τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η στενή συνεργασία μου και οι συνεχείς επαφές μου με το Υπουργείο Υγείας και την 3η Υγειονομική Περιφέρεια οδήγησαν στην ενίσχυση του νοσοκομείου μας σε όλα τα επίπεδα. Οι προσπάθειες μας φυσικά θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, ώστε το νοσοκομείο μας να θωρακιστεί και να ενισχυθεί περεταίρω, ενώ αντίστοιχες προσπάθειες καταβάλλονται και για τις υπόλοιπες δομές δημόσιας περίθαλψης του Νομού μας. Θεωρώ ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και σε αυτό τον τομέα.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στη διοίκηση, στους ιατρούς, στο νοσηλευτικό, λοιπό επικουρικό και διοικητικό προσωπικό του Γ.Ν. Γρεβενών για την ετοιμότητα, τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση με την οποία ανταποκρίθηκαν στις αυξημένες ανάγκες της δύσκολης περιόδου που διανύσαμε και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό τους, στον κοινό μας αγώνα για ποιοτική και αξιόπιστη δημόσια περίθαλψη για όλους τους πολίτες των Γρεβενών.»          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,
Ανδρέας Πάτσης
Βουλευτής Ν. Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here