Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρες 10:00-13:30, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Καστοριάς, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία και ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στη «Γιορτή των Πουλιών», αφιερωμένη στη φθινοπωρινή μετανάστευση.

Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών είναι ένα ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου σε περισσότερες από 100 χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία περιβαλλοντικών οργανώσεων για την προστασία των πουλιών BirdLife International. Στην Ελλάδα ο συντονισμός των εκδηλώσεων γίνεται από την Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, εταίρο της BirdLife στην Ελλάδα. Φέτος γιορτάζουμε τη 26η επέτειο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών!

Χώρος εκδήλωσης:

Κ.Π.Ε. Καστοριάς – Περιβαλλοντικό Πάρκο Δήμου Καστοριάς

Οι δραστηριότητες της εκδήλωσης περιλαμβάνουν:

– Παρουσιάσεις για τα πουλιά της πόλης, τον ρόλο και τις δράσεις του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Μακεδονίας

– Παρατήρηση πουλιών σε παραλίμνια περιοχή

– Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας

– Δραστηριότητες και παιχνίδια για τους μεταναστευτικούς σταθμούς των πουλιών

Η εκδήλωση υλοποιείται με την υποστήριξη του Πράσινου Ταμείου.

Σας περιμένουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 24670 23069 | e-mail: [email protected]

Με εκτίμηση

Η Παιδαγωγική Ομάδα του Κ.Π.Ε. Καστοριάς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here