Το Onsports σας παρουσιάζει τις ομάδες που δεν θα συμμετέχουν στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2020-21.

Τελευταία ημέρα για τη δήλωση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική είναι η χθεσινή (31/7) και ήδη κάποια σωματεία έχουν αποφασίσει να μην κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματος. Το κόστος συμμετοχής σε ένα εθνικό πρωτάθλημα είναι υψηλό και συχνά απαγορευτικό.

Οι ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή δύνανται να αντικατασταθούν, από ομάδες της οικείας Ένωσης, που κατά βαθμολογική σειρά. Συγκεκριμένα, οι δευτεραθλητές των Ενώσεων θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έως το μεσημέρι της Τρίτης (4/8) και οι τρίτες κατά σειρά ομάδες στη βαθμολογία έως το μεσημέρι της Παρασκευής (7/8).

Στη συνέχεια η επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ θα προβεί στον καταρτισμό των ομίλων, με τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Εξάλλου, η σέντρα του νέου πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Το Onsports σας παρουσιάζει τις ομάδες που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θέλησαν ή δεν μπόρεσαν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, με το οικονομικό βάρος να είναι αβάστακτο. Εκτός απροόπτου οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή είναι εννέα…

Οι πρωταθλητές που δεν δήλωσαν συμμετοχή

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική. Ο λόγος για την ΑΕ Αμπελοκήπων από τη Δράμα, τον Εθνικό Σιδηροκάστρου από τις Σέρρες, τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου από την Καρδίτσα και τον Σκουφά Κομποτίου από την Άρτα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η ΑΠΕ Μικρασιατική από τη Χίο δήλωσε τελικά συμμετοχή.

Οι ομάδες Γ’ Εθνικής που δεν δήλωσαν συμμετοχή

Κάποιες ομάδες που πέρυσι αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική, αυτό το καλοκαίρι αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή. Ο λόγος για τη Δόξα Κάτω Καμήλας από τις Σέρρες, η οποία μάλιστα βρίσκεται και σε συζητήσεις με τον Ηρακλή για να την παραχώρηση του ΑΦΜ, την Ανατολή από τα Ιωάννινα, τον Θιναλιακό από την Κέρκυρα και τον Πανακρωτηριακό από τα Χανιά.

Πηγή: onsports

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here