Σε ένα πρώτο σχόλιο για την επιβολή έκτακτων περιοριστικών μέτρων στην ΠΕ Κοζάνης, ο περιφερειάρχης μιλώντας πριν από λίγο στο Top Channel και στο δελτίο ειδήσεων με τους Παναγιώτη Πλιάτσιο και Ζήση Πιτσιάβα, έκανε λόγο για δυσάρεστες εξελίξεις, ότι υπάρχει ανησυχία στην πολιτική προστασία και τόνισε πως όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. “Δεν δικαιολογούμαστε να μην προσέχουμε. Από τις υπηρεσίες της περιφέρειες γίνονται εντατικοί έλεγχοι αλλά σκοπός είναι να συναισθανθούμε την ατομική ευθύνη. Είναι δύσκολη περίοδος και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν θα έχουμε πρόβλημα αν παίρνουμε τα μέτρα μας. Είναι μια απειλή που ακόμη δεν έχει αντιμετωπιστεί. Να παίρνουμε μέτρα, να φοράμε μάσκες, να τηρούμε αποστάσεις, δεν σταματάει η ζωή με τις αποστάσεις”.

Ο ίδιος τόνισε πως μετά από ενημέρωση με την Πολιτική προστασία υπάρχει ανησυχία για τη συγκέντρωση κρουσμάτων στο δήμο Κοζάνης, προσθέτοντας πως είναι κρίμα να ακυρώνονται οι προσπάθειες μετά από αμέλεια ή αδιαφορία.

Ο ίδιος επεσήμανε πως θα αλλάξει αναγκαστικά το πρόγραμμα επίσκεψης της Υπουργού Λίνας Μενδώνη, λέγοντας πως ήδη αναζητείται χώρος σε άλλη ΠΕ για να γίνει μια σύσκεψη αν έρθει η υπουργός τελικά, ατομικά, χωρίς να συγκεντρώνονται πάνω από 9 άτομα στον ίδιο χώρο.

Επίσης, σκέψη υπάρχει για το τι θα γίνει με το Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Επίσης, επεσήμανε ότι δεν θα γίνουν οι παρελάσεις, με τον περιφερειάρχη να επισημαίνει πως “δεν υπάρχει δικαιολογία από κανέναν. Πρέπει να συμμορφωθούμε όλοι”.

e-ptolemeos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here