Κάτι παράξενο συμβαίνει φέτος με τον Άη Βασίλη. Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού κανένας έως τώρα δεν ανταποκρίθηκε στην αγγελία του : » Ζητούνται βοηθοί για να μοιράσουμε τα δώρα στις 28/12″
Καμία απάντηση…
Τι και αν θα τους χαρίσει καινούρια σκουφιά και ζαχαρωτά!!!
Στο εργοστάσιο παιχνιδιών τίποτα δε θυμίζει γιορτές. Οι τάρανδοι στέκονται κατσουφιδες καθώς ο Άη Βασίλης ούτε βόλτα δεν θέλει να πάει με το έλκηθρο.
Φανταστειτε ούτε το τσάι με κανέλα που του έφτιαξε η γυναίκα του δεν πίνει.
-Τι κακό που μας βρήκε.
Τα παιδιά…
Τα παιδιά δεν πρέπει να μείνουν χωρίς δώρα.
Τα υλικά για τα μελομακάρονα είναι ήδη στον πάγκο της ζαχαροπλαστικης.
Τα περιτύλιγματα των δώρων έχουν φτάσει και το αμπαλάζ έχει ξεκινήσει. Τα ξωτικά προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι και να τον καθυσηχασουν.
Ρίχνουν ξύλα στο τζάκι και κάνουν αταξίες!
Και είναι τόσο όμορφα έξω!
Κάθεται στο παράθυρο σκεπτικός και κοιτάζει τις χιονονιφαδες που πέφτουν από τον ουρανό σαν άσπρες νεράιδες που χορεύουν…
Άραγε θα προλάβει?
Εν τω μεταξύ, στην Καστοριά…

Τα νέα δεν άργησαν να μαθευτουν.
Δεν θα μπορούσαμε να μην βοηθήσουμε τον Άη Βασίλη. Σε συνεννόηση με το Δήμο Καστοριάς και τη σημαντική βοήθεια επιχειρηματίων του Εμπορικού Κέντρου, της ΕΤΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και τη συμβολή με υλικά καταστημάτων της παραλίας και της πόλης γενικότερα σχεδιάσαμε το «Δρόμο του Άη Βασίλη».
Μια διαδρομή 3,5 χιλιομέτρων στη νότια παραλία η οποία θα ξεκινάει ακριβώς απέναντι από το ταχυδρομείο. Οι συμμετέχοντες δρομείς (παιδιά και μεγάλοι) θα τρέξουμε η θα περπατήσουμε μέχρι το εργοστάσιο του Άη Βασίλη το οποίο θα βρίσκεται λίγο μετά το ΣΤΑΥΡΟ για να τον βοηθήσουμε να διανέμει τα δώρα.
Από εκεί και έχοντας πλέον από ένα «δώρο» στα χέρια μας, θα επιστρέψουμε πίσω στο σημείο εκκίνησης. Εκεί θα αφήσουμε το πολύτιμο φορτίο μας ώστε ο Άη Βασίλης να τα μοιράσει την επόμενη μέρα το απόγευμα 29/12 στο εμπορικό κέντρο κατά τη διαρκεια εκδηλώσεων.
Κάθε συμμετέχοντας θα πάρει δώρο ένα σκουφάκι του Άη Βάσιλη στην αρχή για να το φορέσει στη διαδρομή και ένα μετάλλιο «έκπληξη» στο τέλος(και όχι μόνο).

28 /12 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 ο Άη Βασίλης μας χρειάζεται.
Τι λέτε? Θα τον βοηθήσουμε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here