Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το κύκλωμα της ντόπας, όπως τις κατέγραψε ο σούπερ κοριός της αστυνομίας – Ακόμα και ο ίδιος ο αρχηγός του κυκλώματος που πουλούσε αναβολικά σε αθλητές παραδεχόταν ότι τα φάρμακα οδηγούν στον θάνατο

Μάλιστα, είχαν «επιστημονικές» απαντήσεις για να καθησυχάζουν τους πελάτες που εμφάνιζαν παρενέργειες από τα φαρμάκια που κυλούσαν στο αίμα τους.

Ωστόσο, στις ιδιωτικές συζητήσεις τους ήταν ειλικρινείς. «Τα φάρμακα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει, ρε φίλε. Κακά τα ψέματα…» έλεγε ο αρχηγός σε έναν φίλο του αθλητή του κυκλώματος της ντόπας, όταν αυτός του είπε ότι ένας κοινός γνωστός τους από τη χρήση αναβολικών εμφάνισε μέσα σε ένα εξάμηνο καρκίνο. Στις συνομιλίες που κατέγραψε ο σούπερ κοριός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται μάλιστα να συμπληρώνει κυνικά: «Και καλά όταν πεθαίνει ένας, ρε φίλε.

Ομως βλέπεις μετά από μια βδομάδα να πεθαίνει και κάποιος άλλος. Δεν το παρατήρησες πέρυσι που “έφυγε” ο ένας μετά τον άλλον;».

Μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτονται συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την ομάδα των αναβολικών που έστησε ένας πρωταθλητής bodybuilding από την Κρήτη μαζί με έναν «φουσκωτό» προπονητή-παράγοντα της Ομοσπονδίας και ένα λαϊκό παιδί που χρησιμοποιούσε ιδιόκτητο καφέ στα δυτικά προάστια για να προωθεί τις «σούπερ ουσίες» του θανάτου.

anavolika_mesa
Τα αναβολικά έρχονταν από την Κίνα, μετατρέπονταν σε συγκεκριμένα φάρμακα με οδηγίες από το Διαδίκτυο και μέσω ενός καφέ των δυτικών προαστίων διοχετεύονταν σε αθλητές, γυμναστήρια, αλλά και στο εξωτερικό

Στο διαβιβαστικό της Οικονομικής Αστυνομίας υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο που αναφέρεται στους εν ενεργεία αθλητές, όχι μόνο του bodybuilding, αλλά ακόμα και του jet ski που αποτελούσαν το prive πελατολόγιο της ομάδας του θανάτου. Μέχρι και συνθετικά στεροειδή που χρησιμοποιούνται για την ορμονική ανάπτυξη των βοοειδών (!) αλλά και φαρμακευτικά σκευάσματα made in China για στυτική δυσλειτουργία διέθεταν στους πελάτες, οι οποίοι λόγω της ντόπας και των παρενεργειών της είχαν καταστεί σεξουαλικά ανενεργοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here