Στον απόηχο της εκλογικής διαδικασίας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και μας δώσατε δύναμη, με δύο έδρες στο κοινοτικό συμβούλιο του Δισπηλιού. Η υποστήριξη σας υπερέβη κάθε προσδοκία και απέδειξε πως “Τώρα Μπορούμε” να τολμήσουμε την αλλαγή!
Πιστέψτε μας, αυτή είναι η μόνο η αρχή. Οι συνειδήσεις που αφυπνίστηκαν δεν μπορούν να ξαναπέσουν στην αδράνεια.
Οι προσδοκίες για το νέο κοινοτικό συμβούλιο θα είναι μεγάλες. Ο συνδυασμός μας, ανέδειξε διαχρονικά προβλήματα που απαιτούν κινητοποίηση και άμεσες λύσεις. Κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, χτυπήσαμε το χέρι στο τραπέζι και δηλώσαμε στους υποψήφιους δημάρχους ότι δε θα είμαστε εύκολοι συνεργάτες…Θα απαιτούμε και θα διεκδικούμε…Αυτό αναμένουμε να συμβεί με το νέο συμβούλιο, αυτό θα πράξουμε εμείς ως μέλη του.
Δε θα επιτρέψουμε ΞΑΝΑ το Δισπηλιό να γίνει ουραγός στον Δήμο Καστοριάς.
Θα είμαστε η φωνή , τα μάτια σας και τα αυτιά σας σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο χωριό μας, μέσα από τις θέσεις στις οποίες εσείς μας τοποθετήσατε.
Για να φτάσουμε ως εδώ ακολουθήσαμε τον δύσκολο δρόμο. Μόνοι, ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι, ακηδεμόνευτοι. Χωρίς χτυπήματα στην πλάτη, χωρίς συμφωνίες, χωρίς ανταλλαγές, χωρίς συναλλαγές. Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στους δικούς μας ανθρώπους, φίλους και συγγενείς, που πλαισίωσαν τον αγώνα μας και δεν μας άφησαν ούτε στιγμή. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους, απόλυτα!
#η_αλλαγή_ξεκίνησε #Τώρα_Μπορούμε
Σας ευχαριστούμε!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here