To τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2019 η πανέμορφη Καστοριά γίνεται για πρώτη φορά το επίκεντρο του τριάθλου

H TRIMORE Multisports TOUR, o Δήμος Καστοριάς και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς συνδιοργανώνουν το 1ο TRIMORE Multisports TOUR-Kastoria.

Η διοργάνωση θα αποτελέσει μια ολοκληρωμένη και ξεχωριστή αθλητική και ψυχαγωγική εμπειρία. Η γνώση και το υψηλό επίπεδο από την TRIMORE Multisports TOUR αποτελεί εγγύηση για ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό event, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών αλλά και ένα διήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για το παιδί, την οικογένεια, την παρέα.

Το μοναδικό multisport event σχεδιάστηκε με στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη της περιοχής και την παρακίνηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες με την οικογένειά τους, την παρέα και τους φίλους τους επισκεπτόμενοι εξαιρετικούς Ελληνικούς προορισμούς.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στο www.trimore.gr

Τα Αγωνίσματα στα οποία θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, είναι:

-Triathlon Half OlympicκαιOlympic distance
-ISOMAN presented by GERMANOS Triathlon Equalized
-XTERRA Trail running 7 & 12k

-Bike personal chronometer
-Kids Triathlon
-Kids Lazer Run

Παράλληλα, δραστηριότητες γεμάτες δυναμισμό και φαντασία θα συναρπάσουν:

-Κωπηλασία σε εργόμετρα και παρουσίαση στη λίμνη
-Ποδηλατική βραδυπορία και ελιγμοί για παιδιά
-Yoga για όλους
-Aqua aerobic
-Σκάκι σε παράλληλα γήπεδα
-SUP Experience

Στους τυπικούς αγώνεςΤριάθλου (IRONMAN, HALFIRONMAN, OlympicTriathlon, HalfOlympicTriathlon) η κολύμβηση είναι ένα σχετικά μικρό κομμάτι του αγώνα. Στην απόσταση IRONMAN για παράδειγμα, οι Elite αθλητές δαπανούν περίπου 10% του συνολικού χρόνου του αγώνα τους στο νερό, 54% στο ποδήλατο και 36% στο δρομικό σκέλος (τρέξιμο).

Στις αποστάσεις που έχουν επιλεγεί για το ISOMAN, με βάση πάντα την μεγάλη απόσταση (FullDistance), έγινε προσπάθεια εξισορρόπησης των τριών σκελών (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο) βάσει των επίκαιρων παγκόσμιων ρεκόρ μεγάλων αποστάσεων. Με τον τρόπο αυτό, ο αθλητής ISOMAN, αν είναι το ίδιο καλός και στα τρία σπορ, θα διαπρέψει. Αν είναι καλός μόνο στο ένα ή στα δύο από αυτά, η απώλειες που θα έχει στα υπόλοιπα δύο ή στο ένα που έχει χαμηλή επίδοση, θα είναι ευθέως ανάλογες κατά 33% για κάθε σπορ.

Το σπορ τελικά δείχνει να έχει γεννηθεί για να αποκαταστήσει την αδικία προς τους κολυμβητές, οι οποίοι όσο καλοί και αν είναι, στο κλασικό τρίαθλο είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσουν τη διαφορά που απέκτησαν στο κολύμπι, όταν θα περάσουν στο ποδήλατο και στο τρέξιμο που ακολουθούν.

Η γέννηση του ISOMAN προέκυψε την 1η Ιουλίου του 2017, στο Arrow Valley Park, B98 OLJ, στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο πρώτος πρωταθλητής ISOMAN, ήταν ο Andrew Fisher και είχε δηλώσει κατόπιν της νίκης του: “Σκληρότερο από το Ironman, δικαιότερο του Ironman”.

Στην Ελλάδα το ISOMAN εκπροσωπείται από την TRIMORE Multisports TOUR, παρουσιάζεται σε συνεργασία με το ΓΕΡΜΑΝΟ και η πρώτη εφαρμογή του σπορ ISOMAN presented byG, είναι σχεδιασμένη να γίνει στην Καστοριά, στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019, στις 21-23 Ιουνίου, σε sprint distance!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here