Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Μέρες της COVID-19 και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση», που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού-Σιάτιστας, Βεύης-Μελίτης, Γρεβενών και Καστοριάς και τον Σ.E.E. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17/06/2020 (17:15-20:00).

Ευχαριστούμε θερμά την κα Πηνελόπη Παπαδοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τον κ. Κωνσταντίνο Κορφιάτη, Αναπληρωτή Καθηγητή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστήμιο Κύπρου και την κα Σοφία Μπάμπου, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους, με θέματα:

  • «Εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην εποχή του SARS-CoV-2»
  • «Περιβαλλοντική υποβάθμιση, πανδημίες και ο οικολογικός δρόμος για έναν ασφαλέστερο κόσμο»
  • «Κορωνοϊός, ανοσοποιητικό σύστημα και διατροφή»

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους 243 εκπαιδευτικούς της Α΄/θμιας, Β΄/θμιας & Γ’/θμιας Εκπαίδευσης, φοιτητές/τριες και άλλους πολίτες από 28 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας και την Κύπρο που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην ημερίδα.

Ευχαριστούμε, τέλος, θερμά την Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κα Άννα Σπύρτου, τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Στέφανο Παρασκευόπουλο και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην ημερίδα και εξέφρασαν θετικά σχόλια για τη διοργάνωσή της και την ποιότητα των εισηγήσεων που παρουσιάστηκαν. 

Παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένη τη διαδικτυακή ημερίδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here