Ο ιστορικός Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» προέβη σε μια συγκινητική για τα δεδομένα της Καστοριάς δωρεά, αφ ενός μεν διότι αφορούσε την παιδεία, αφ ετέρου δε διότι ολοκληρώθηκε ενώ όψει του Πάσχα.

Πρόκειται για τη δωρεά υπερσύγχρονου οπτικοακουστικού εξοπλισμού στο Μουσικό Γυμνάσιο της Καστοριάς. Η διευθύντρια του Γυμνασίου Βαρβάρα Μπελερή μέσω μιας επιστολής προς την ηγεσία του Συλλόγου εκφράζει την ευγνωμοσύνη για την προσφορά στο Σύλλογο.

Η εν λόγω δωρεά περιλαμβάνει έναν φορητό υπολογιστή, έναν βιντεοπροβολέα και το σύνολο της μικροφωνικής εγκατάστασης ξεκινώντας από τα μικρόφωνα, τα ηχεία και τους ενισχυτές.

Ο πρόεδρος Καστοριέων “Ομόνοια” Δήμος Σιώκης (πρώτος από αριστερά) ενώ παρελαύνει με τα στελέχη και μέλη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δήμος Σιώκης κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς το Σύλλογο Καθηγητών και τη διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου, που δεν αρκέστηκαν μόνο στα τυπικά και στην ευχαριστήρια επιστολή, αλλά κοινοποίησαν και στη «Φωνή της Καστοριάς» την επιστολή.

Παράλληλα τόνισε ότι δαπάνησαν τρεις χιλιάδες δολάρια χωρίς να επιβαρύνουν το γενικό ταμείο του Συλλόγου.

“Κάθε εκδήλωσή μας συνδυάζει το τερπνόν μετά του οφελίμου. Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώσαμε στο Πνευματικό μας Κέντρο για την αναβίωση των εθίμων της Τσικνοπέμπτης”. πρόσθεσε ο κ. Σιώκης.

Η διευθύντρια μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η συμβολή αυτή είναι πολύ σημαντική για το νεοσύστατο σχολείο μας και καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία του και την προετοιμασία των μαθητών μας για τις συναυλίες και τα φεστιβάλ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here