«Κάναμε δύο συναντήσεις τόσο με τη ΔΕΔΑ όσο και με τον ΔΕΣΦΑ. Αναφορικά με τη ΔΕΔΑ συναντηθήκαμε με τον διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Μάριο Τσάγκα ο οποίος είναι εδώ και πέντε μήνες αυτός που ηγείται του όλου σχήματος. Όπως μας είπε -και σύμφωνα με την  τελευταία επικαιροποιημένη μελέτη που μιλάει για περισσότερες συνδέσεις στο σύνολο των τεσσάρων πόλεων- δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα όσον αφορά την υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στα ΜΜΕ της Καστοριάς.  

Όπως είπε: «Από τη στιγμή που έχει διασφαλιστεί η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τον επόμενο μήνα η διαχειριστική αρχή με εντολή του Γιώργου Κασαπίδη, θα βγάλει το μέτρο με μοναδικό δικαιούχο τη ΔΕΔΑ, με το ποσό που μας αναλογεί να κυμαίνεται στα 11 με 12 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα περιμένουμε από τη ΔΕΔΑ, να ανταποκριθεί σε αυτό που έχει υποσχεθεί, δηλαδή την υλοποίηση των χρονοδιαγραμμάτων και τη δημοπράτηση του έργου μέχρι τέλη του 2020».

Ο κ. Σαββόπουλος άσκησε και σκληρή κριτική Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Θ. Καρυπίδη λέγοντας, μεταξύ άλλων πως: «Όταν τον Αύγουστο του 2018 έχει γίνει η κομματική φιέστα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Σταθάκη, την κ. Τελιγιορίδου και τον κ. Καρυπίδη, και δεν είπαν όλη την αλήθεια, για να μην πω ότι έλεγαν και πολλά ψέματα. Έλεγαν ότι μέσα στο ‘19 η πόλη θα σκάβεται, όταν δεν είχαν φροντίσει καν να είχε μπει στον ενεργειακό σχεδιασμό του ΔΕΣΦΑ . Κάποιοι συνάδελφοι περιφερειακοί σύμβουλοι, έβγαζαν τον Απρίλιο φωτογραφίες από τα βαλβιδοστάσια που παραμένουν ως έχουν θέλοντας προφανώς με αυτή τη δημοσιότητα να παραπλανήσουν κάποιους ψηφοφόρους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here