Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

ως πρώτη απάντηση στην άνευ προηγουμένου κίνηση του Υπουργείου Παιδείας απέναντι στις κινητοποιήσεις των μαθητών που διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των σχολείων και τη προσπάθεια του για επιβολή με κάθε τρόπο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης:

Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. κήρυξε για τους συναδέλφους που τα σχολεία τους τελούν υπό κατάληψη, 3ωρη στάση εργασίας 8-11πμ για την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου για τα ημερήσια σχολεία και αντίστοιχα στάσεις εργασίας για την πρώτη βάρδια των εσπερινών σχολείων.

Συμπληρωματικά, η Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς κηρύσσει, για τους συναδέλφους που τα σχολεία τους τελούν υπό κατάληψη, 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου από τις 11:00 – 14:00 και τις τρεις τελευταίες ώρες του προγράμματος του απογευματινού κύκλου και των εσπερινών σχολείων.

Απαιτούμε

από την ηγεσία του Υπουργείο Παιδείας να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της και να υλοποιήσει τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας, ειδάλλως ας μας απαλλάξει από την παρουσία της.

Καμία εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε σχολεία υπό κατάληψη!

ΕΛΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here