Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια συνεργασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα  πρόκειται να διοργανωθεί εκδήλωση – επίδειξη της Ελληνικής Γουνοποιίας στις 7-8-9 Οκτωβρίου 2019 στο κτίριο της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα .

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα, Enterprise Greece , την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας με την υποστήριξη των Πρωτοβαθμίων Σωματείων – Μελών της (Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς ο Προφήτης Ηλίας , Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών, Σύνδεσμο Γουνοποιών Άργους Ορεστικού ΄, Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας ο Προφήτης Ηλίας ) ,ΕΒΕ Κοζάνης & ΕΒΕ Καστοριάς.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προβολή της Ελληνικής Γούνας αλλά και η ενίσχυση της εικόνας της, συγκρίνοντας την με άλλες ανταγωνιστικές χώρες.

Στην εκδήλωση θα έχουν την δυνατότητα  να συμμετέχουν το ανώτερο έως 15 ελληνικές επιχειρήσεις και ο αριθμός των γούνινων ενδυμάτων που πρόκειται να εκτεθούν θα είναι το ανώτερο  έως 40 τεμάχια (ενδύματα ) ανά επιχείρηση .

Ο αριθμός των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα καθοριστεί κατόπιν ενημέρωσης των ενδιαφερομένων από τους διοργανωτές (ώρες από 10:00 έως 13:00 στο τηλ. 24670 22171) και κατόπιν αιτήσεων που θα κατατεθούν μέσω e-mail ([email protected]) στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας .

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για πληροφορίες καλούνται να επικοινωνήσουν με τα Πρωτοβάθμια σωματεία στα οποία ανήκουν καθώς και με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας .

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here