Επίθεση από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς δέχθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς Βασίλης Αντωνιάδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απολογισμού έργου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Καστοριάς.

Την επίθεση στον κ. Αντωνιάδη εξαπέλυσαν οι κ. Π. Ζαγάρας και Δ. Σμιξιώτης, ενώ ο συντονιστής της Νομαρχιακής και γιατρός του Νοσοκομείου, Στέφανος Μπαλταγιάννης προτίμησε να μην παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο διοικητής του Νοσοκομείου δεν εκτελεί σωστά τα καθήκοντά του αφού, όπως σημείωσαν, υπάρχουν μηχανήματα σε κούτες ενώ υπάρχει μεγάλη αναμονή για εξετάσεις.

Ειναι πάντως απορίας άξιο γιατί τα μέλη  της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να επιτεθούν στον διοικητή του Νοσοκομείου, ο οποίος είναι διορισμένος από τη σημερινή κυβέρνηση, ενώ κατά γενική ομολογία έχει προσφέρει σημαντικό  έργο στο Νοσοκομείο της Καστοριάς. Μάλιστα τα εύσημα του απέδωσε ακόμη και ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Μιχαηλίδης, και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσει το επεισόδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here