Στο πλαίσιο της συνεργασίας ¨Ελληνογερμανική συνέλευση – Πρωτοβουλία δικτύωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης¨, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη γερμανικής αποστολής στο Δήμο Καστοριάς, σχετικά με τη συνεργασία των δύο Δήμων με θέμα «Παροχή τεχνογνωσίας σε τομείς Τουριστικής και Αγροτικής Ανάπτυξης».

Ο Δήμος Καστοριάς και ο Δήμος της Konstanz, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, ανακοινώνουν την υλοποίηση προγράμματος πρακτικής άσκησης, στην Γερμανία, τρίμηνης διάρκειας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν νέοι, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία μέσα από την υλοποίηση πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις : τυποποίησης προώθησης αγροτικών προϊόντων, επιχειρήσεις αρχιτεκτονικής τοπίου και σε Δημόσιες Υπηρεσίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο Δήμο της Konstanz της Γερμανίας.

Οι ασκούμενοι θα λαμβάνουν κατά την διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης  εκπαιδευτική αποζημίωση, ενώ θα υπάρχει και ασφαλιστική κάλυψη. Επίσης, θα υπάρξει κάλυψη των αεροπορικών εξόδων μετακίνησή τους, προς και από την Γερμανία, όπως επίσης και των δαπανών μετακίνησης εντός της Γερμανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here