Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης και μέλη του Δ.Σ., πραγματοποίησαν επίσκεψη στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκαν με την επικεφαλής κα Μαρία Αντωνίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κοσμίδης ενημέρωσε την κα Αντωνίου, για όλες τις συναντήσεις με πολιτικούς και φορείς που πραγματοποίησε η Ε.Ο.Γ. το τελευταίο διάστημα και για τα θέματα που τέθηκαν προς τους αρμόδιους Υπουργούς και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης «Με την κα Αντωνίου μας συνδέει μια φιλία πολλών ετών. Για δύο θητείες ήταν βουλευτής στην Π.Ε. Καστοριάς, γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και πάντοτε ήταν στο πλευρό των γουνοποιών της Καστοριάς και της Σιάτιστας. Από τη νέα της θέση, ως Επικεφαλής στο Πρωθυπουργικό Γραφείο της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει να είναι δίπλα μας. Μεταξύ των άλλων συζητήσαμε και για την από κοινού προσπάθεια της Παγκόσμιας, Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, η οποία έχει ως σκοπό να αποδείξει για ακόμα μια φορά ότι η φυσική γούνα είναι ένα 100% οικολογικό προϊόν, σε αντίθεση με την πλαστική γούνα η οποία επιφέρει καταστροφικές συνέπειες προς το περιβάλλον. Η προσπάθεια αυτή χρειάζεται και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Η κα Αντωνίου ενημέρωσε το Δ.Σ. της Ε.Ο.Γ. ότι σύντομα θα προγραμματίσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης κ. Θανάση Κωνσταντόπουλο προκειμένου και το Ε.Κ.Ε.Τ.Α. και η επιστημονική κοινότητα να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here