Στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Κοζάνης αναμένεται να βρεθούν αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός Μάνος Κόνσολας.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού θα είναι το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς Γρεβενών, όπου θα βρίσκεται στις 9 το πρωί, ενώ στις 10:30 θα επισκεφθεί τη Σιάτιστα, όπου θα έχει συνάντηση σε Αρχοντικό της πόλης με το δήμαρχο Βοΐου, Χρήστο Ζευκλή, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί και τα παραδοσιακά οινοποιεία «Οι δύο Φίλοι» και «Διαμαντής».

Στις 12 το μεσημέρι οι κ.: Θεοχάρης και Κόνσολας θα επισκεφθούν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, όπου θα συναντηθούν με το δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα, ενώ στις 12:30 θα συναντηθούν στο Επισκοπείο με το μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, κ. Παύλο.

Στη 1 το μεσημέρι η ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού θα συναντηθεί στην περιφέρεια με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ενώ θα έχει στη συνέχεια συνάντηση με τουριστικούς φορείς της Περιφέρειας.

Η περιοδεία θα κλείσει με την επίσκεψη του Χάρη Θεοχάρη και Μάνου Κόνσολα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αιανής στις 3:30 το μεσημέρι.

Πηγή: ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here