Επισκέψεις σε υπουργεία για θέματα του Νομού μας, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς, Ζήσης Τζηκάλαγιας και συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γραφείο τύπου του Βουλευτή:

1) από την επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εξασφαλίσαμε την διαβεβαίωση του κ. Αρχηγού του ΓΕΣ πως ικανοποιείται το αίτημα του Δήμου Καστοριάς στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης να διατεθούν οι στρατιωτικές στολές των Βαλκανικών πολέμων στο άγημα που θα παρελάσει, για να δοθεί μία ξεχωριστή αίγλη.

2) από την επίσκεψη στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα προέκυψαν: α)η απόφαση της κυβέρνησης όλα τα φράγματα ιδιαίτερα σε παραμεθόριες περιοχές να εκτελεστούν, έτσι ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΊΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΜΕΣΑ και β) για το φράγμα της Διποταμίας αποδείχθηκε πως η δήθεν ένταξη από την κυβέρνηση του Σύριζα ήταν άλλο ένα από τα πολλά του ψέμματα, γιατί δεν εξασφάλισαν ούτε ευρώ, αλλά παρ’ όλα αυτά η σπουδαιότητα και αναγκαιότητα του έργου δεσμεύει την κυβέρνηση και δηλώνουμε πως θα βρεθεί τρόπος να κατασκευασθεί με γρήγορους ρυθμούς.

Γραφείο Τύπου Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς

Ζήση Τζηκαλάγια

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here