Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει από βάθους καρδιάς όλα τα στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής που συνετέλεσαν στην υλοποίηση ενός έργου που μέχρι πριν μερικούς μήνες φαινόταν σαν όνειρο.

Ο Δήμαρχος κ. Κορεντσίδης, τήρησε στο ακέραιο την προεκλογική του δέσμευση, για την υλοποίηση του πύργου τερματισμού του κωπηλατικού στίβου ως πρώτη προτεραιότητα και σήμερα, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να τον θαυμάζουμε και να νιώθουμε πραγματικά συγκίνηση για αυτό που μπορεί πλέον όλη η πόλη της Καστοριάς να καμαρώνει. Ένας πύργος τερματισμού που επιτέλους θα δώσει στην πόλη ξανά τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τη δεύτερη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας το καλοκαίρι του 2020, μετά από δύο χρόνια απουσίας, τους δύο διασυλλογικούς αγώνες που θα διοργανώσει όπως κάθε χρόνο ο Ν.Ο.Κ. τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο του 2020, χωρίς πλέον τα ξακουστά “τσαντίρια” του παρελθόντος, που θα μείνουν στη μνήμη μας σαν μια άσχημη παρένθεση στα κωπηλατικά δρώμενα της πόλης.

Είναι πολλοί οι άνθρωποι-στελέχη της δημοτικής αρχής που προσπάθησαν τα μέγιστα για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους ανεξαιρέτως, χωρίς να αδικήσουμε κανέναν.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς δεσμεύεται πως το στολίδι αυτό της πόλης δε θα το αφήσει αναξιοποίητο, αλλά θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να καταφέρει να φέρει στην πόλη κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις, διεθνούς επιπέδου, προκειμένου να ξαναγίνει η Καστοριά μας ένα από τα μεγάλα διεθνή κωπηλατικά κέντρα, φέρνοντας χιλιάδες κόσμου στην πόλη μας. Η Καστοριά πλέον δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα άλλους Ευρωπαϊκούς κωπηλατικούς προορισμούς, και το μόνο πράγμα που της έλειπε, πλέον υπάρχει και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το νέο στολίδι της πόλης.

Image may contain: sky, tree and outdoor

Image may contain: sky, cloud, bridge, ocean, outdoor and waterImage may contain: sky, plant and outdoor

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here