Το ατύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου, όταν το παιδί προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο αλλά παρασύρθηκε από ένα γκρι πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας

«Χτενίζουν» την Εύβοια οι αστυνομικοί της Τροχαίας για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγός ενός αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε ένα αγοράκι μόλις 6 χρόνων στο ύψος της εισόδου του ΚΕΠ στην Χαλκίδα, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί.

Το ατύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου, όταν το παιδί προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο αλλά παρασύρθηκε από ένα γκρι πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας. Όμως, αντί να σταματήσει και να βοηθήσει το αγοράκι, ο υπαίτιος οδηγός πάτησε γκάζι και έγινε καπνός.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί, καθώς υπάρχουν σαφείς περιγραφές του οχήματός του. Το αγοράκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here