Ολοκληρώθηκε η ποιμαντική επίσκεψη του προϊστάμενου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας , Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου, Ταξίαρχου, κατά το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου 2019 στις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν Αγίου Τρύφωνα στη Νέα Λεύκη Καστοριάς υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο προσκόμισε ο Πανοσιολογιότατος κατά την επίσκεψή του και εν συνεχεία πανηγυρικός εσπερινός  χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καστοριάς κ. Σεραφείμ παρουσία του Εισαγγελέα πρωτ/κών Καστοριάς κ Καραμολέγκου Νικόλαου, του Διοικητή του 15ου Συντάγματος Πεζικού  Συνταγματάρχη κ Αγαπάκη Ιωάννη, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς Αστυνομικού Διευθυντή κ. Νέστορα Θωμά του υποδιοικητή της Π.Υ Καστοριάς Επιπυραγό κ Παπουτσίδη Δημήτριο των Διοικητών και Αξιωματικών της Δ.Α Καστοριάς , εκπροσώπων συνδικαλιστικών φορέων του Νομού, συναδέλφων και πλήθος πιστών.

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 πραγματοποιήθηκε τελετή αγιασμού του προσωπικού στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς παρουσία και του Αντιδημάρχου κ. Λιάμη Θεόδωρου ως εκπρόσωπου του Δήμου Καστοριάς και ακολούθησε ομιλία του Πανοσιολογιότατου στο προσωπικό, ενώ παράλληλα διανεμήθηκαν θρησκευτικά έντυπα και εικόνες του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου.

Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων εν ώρα καθήκοντος Αστυνομικών και ακολούθως πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο περιφερειακό τμήμα του Άργους Ορεστικού όπου ο Πανοσιολογιότατος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά  το προσωπικό και να του μεταφέρει παράλληλα τις ποιμαντικές του παραινέσεις.

Κατά την παραμονή του στη Καστοριά ο Πανοσιολογιότατος πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς καθώς και στις Ιερές Μονές και τους Βυζαντινούς Ναούς της περιοχής μας.

                                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                              -Ο-                                                                                                            -Ο-

                         Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας                   

                ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                           ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here