Στην ακριτική Γράμμουστα, αυτήν την φορά με την νέα του ιδιότητα, αυτή του υφυπουργού Άμυνας, βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο Αλκιβιάδης Στεφανής, τόπο που ως Αρχηγός του ΓΕΣ επισκεπτόταν κατ΄επανάληψη.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την επίσκεψη του στη Γράμμουστα επισκέφθηκε το Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΓΡΑΜΜΟΣ»  όπου συνομίλησε με το προσωπικό που το επανδρώνει, καθώς και με κατοίκους της περιοχής.

Ακόμα ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό της Παναγίας, όπου είχε την ευκαιρία να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας. Να θυμίσουμε πως η εκκλησία ανακατασκευάστηκε και λειτούργησε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια με μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς (φροντίδα του Πρωτοπρεσβύτερου Λεωνίδα Μπάρδου) του Δήμου Νεστορίου, της τοπικής κοινότητας Γραμμουστιανών και τη συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλεξάνδρα Μάτσια, καθώς και ο Πρωτοπρεσβύτερος Λεωνίδας Μπάρδος, που τον ενημέρωσε για διάφορες εργασίες στην περιοχή θρησκευτικού ενδιαφέροντος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here