Στην Καστοριά βρέθηκαν εκπρόσωποι της εταιρειας εκτροφης γουνοφόρων ζώων «Zimbal Mink». Σκοπός της επίσκεψης ηταν η επαφή με πελάτες και η ενημερωση αυτών για την πορεία της εταιρείας και την φετινή προσφορα των δερμάτων στην δημοπρασία της NAFA.

Ο κ. Bob Zimbal και κα. Valerie Zimbal τόνισαν οτι εταιρεια τους εχει 4 φάρμες με συνολική ετήσια παραγωγή 400,000 δερμάτων υψηλής ποιότητας. Η σχεδίαση και κατασκευή των εκτροφείων ειναι μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και μεθόδους διαχείρισης. Η συνεπεια στην ποιοτητα κάθε χρονο ειναι πρωταρχικος στοχος και η συνεχής αναγνώριση απο τους πελατών ως η κορυφαία φάρμα παγκοσμίως.
Ο κ. Bob Zimbal και η κ. Valerie Zimbal συνοδευόταν απο τον εκπρόσωπο της NAFA κ. Χαράλαμπο Πουλιο.
Ο κ. Πουλιος εξέφρασε την ικανοποίηση του οτι η NAFA συνεχίζει την ανοδική της πορεία και συγχρόνως μπορεί να παρέχει άριστα προϊόντα και υψηλές υπηρεσίες στους αγοραστες και εκτροφείς: «Οι προκλήσεις και οι απαιτήσεις της αγορας ειναι χαρακτηριστικά που μας κάνουν να εργαζόμαστε περισσότερο και να εξελισσόμαστε πιο δημιουργικά. Οι συνθήκες της αγορας ειναι δύσκολες οποτε οι επιλογές που κάνουμε πρεπει να ειναι οι καλύτερες».
Η δημοπρασία της NAFA που θα διεξαχθεί μεταξύ 26 Φεβρουαριου και 4 Μαρτίου θεωρείτε «ιστορική» διοτι για πρώτη φορα θα προσφερθούν σχεδόν ολα τα δέρματα της Βορείου Αμερικής στο μοναδικό δημοπρατήριο της NAFA στο Τοροντο!
Ενα εκατομμύριο μαύρα δέρματα απο ολες τις κορυφαίες φάρμες θα προσφερθούν στην πρώτη δημοπρασία που θα εχει τεράστιο ενδιαφέρον ειδικα απο αγορές όπως της Ελλαδος που παραδοσιακά αγοράζει μαύρα δέρματα και τα τελευταία χρονια μόνο υψηλής ποιότητας!
Συνολικα θα προσφέρουν 4 εκατομμύρια δέρματα μινκ και μεγαλη ποσότητα απο άγρια ( Lynx Cats, Red Fox, Can Sable κ.α).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here