Tέσσερα χρόνια μετά, ο Pavlo (Παύλος Σιμτικίδης) επέστρεψε στην Καστοριά και πραγματοποίησε για τους συμπατριώτες του μια μοναδική συναυλία.

Η συναυλία έγινε χθες βράδυ στο θέατρο Ολυμπιακής Φλόγας, όπου είχε δημιουργηθεί – για πρώτη φορά – το αδιαχώρητο από τον κόσμο που έσπευσε να απολαύσει τον διεθνούς φήμης και καστοριανής καταγωγής βιρτουόζο της κιθάρας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι εκατοντάδες συγγενείς του από την Καστοριά και από τον Καναδά.

Ο Pavlo, τον οποίο καλωσόρισε ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτης Κώττας, ξεκίνησε τη συναυλία του με ευχές προς τη μητέρα του η οποία χθες γιόρταζε τα γενέθλιά της και της αφιέρωσε τη σύνθεσή του «Cafe Kastoria», ενώ κατέβηκε από τη σκηνή και αγκάλιασε τόσο την ίδια, όσο και τον πατέρα του.

Στη συνέχεια, απέδωσε συνθέσεις του αλλά και γνωστά ελληνικά τραγούδια σε δική του ενορχήστρωση και με τον δικό του τρόπο, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού. Αρκετές φορές, ο δεξιοτέχνης της κιθάρας, κατέβηκε από τη σκηνή και έπαιξε ανάμεσα στον κόσμο ο οποίος συνεχώς τον αποθέωνε.

Guest Stars στη χθεσινή του συναυλία ήταν ο λυράρης Λάζος Ιωαννίδης, η μουσικοσυνθέτης και ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια, και δυο Καστοριανοί. Ο τρομπετίστας Χάρης Ευαγγέλου και ο μαέστρος Παύλος Φωτιάδης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Pavlo επεφύλασσε μια έκπληξη σε έναν μικρό θαυμαστή του και εκκολαπτόμενο κιθαρίστα, τον Άγγελο. Τον κάλεσε στη σκηνή και του χάρισε την κιθάρα του.

Ο Άγγελος έκπληκτος πήρε το δώρο του και γεμάτος ενθουσιασμό, προχώρησε ανάμεσα στον κόσμο παίζοντας με την κιθάρα.

Στη συναυλία έδωσαν επίσης το «παρών» ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής , ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας – Προγραμματικής Ανάδειξης Παλιάς Πόλης και Εξυγίανσης Λίμνης Λεωνίδας Παπαδημητρίου Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Pavlo, κατέβηκε από τη σκηνή και χαιρέτισε δια χειραψίας έναν – έναν τους επισήμους. Αμέσως μετά, κατευθύνθηκε στο σημείο όπου καθόταν η σύζυγός του και οι δυο κόρες του και τις αγκάλιασε.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Καστοριάς.

fonikastorias.gr Σ.Ι. – Ε.Ψ.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here