Είχα τη χαρά να παραβρεθώ στο 2ο Ετήσιο Οικονομικό Forum, που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Επανεκκίνηση. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το κλειδί για τη διάχυση της ανάπτυξης στην κοινωνία».

Ομιλητές στο Forum ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο π. Υπουργός και νυν Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, η π. Υπουργός κα Άννα Διαμαντοπούλου και ο π. Υφυπουργός Καθηγητής κ. Δημήτρης Μάρδας, ενώ τον συντονισμό είχε ο Δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αυτιάς.
Στον χαιρετισμό μου συγχάρηκα τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Ζορπίδη και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου για το έργο που επιτελεί το Ε.Ε.Θ. καθώς και για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετεί στο κέντρο της πολιτικής της τον πολίτη και εργάζεται έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες. Η Κυβέρνησή μας είχε την ετοιμότητα ώστε να υλοποιήσει το σχέδιο που ενέκρινε ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, όπως άλλωστε φάνηκε από τα πρώτα νομοσχέδια που κατέθεσε στη Βουλή.

Μαρία Αντωνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here