Τηλεδιάσκεψη για θέματα που απασχολούν την Καστοριά πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ Καστοριάς, με τη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, των Γενικών Γραμματέων του ΥΠΟΙΚ και των φορέων και παραγόντων της γούνας, του τουρισμού και της εστίασης της τοπικής κοινωνίας της Καστοριάς.

Όλοι οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων και ζήτησαν από την Κυβέρνηση την εξεύρεση λύσεων, για την Καστοριά που πλήττεται ιδιαίτερα.

Ο Υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στις οριζόντιες πολιτικές της Κυβέρνησης, χρήση των οποίων έγινε από επιχειρηματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στον τομέα της γουνοποιίας θα ακολουθηθεί κλαδική πολιτική, για την καλύτερη αντιμετώπιση του πληττόμενου κλάδου.

Έτσι αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μία οργανωμένη συνάντηση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποτυπωθεί η κατάσταση στη γούνα και να προσεγγίσουμε τα προβλήματα στοχευμένα.

Παράλληλα, συζητήθηκαν τα θέματα του τουρισμού και της εστίασης καταγράφοντας τις ιδιαιτερότητες των προβλημάτων στην ευαίσθητη περιοχή της Καστοριάς.

Μαρία Αντωνίου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, οθόνη, φορητός υπολογιστής και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, φορητός υπολογιστής και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, φορητός υπολογιστής και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here