Ανακοίνωση της Ομόνοιας Βογατσικού για τη πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος.

ΑΠΕΣ Ομόνοια Βογατσικού:

Η διοίκηση του ΑΠΕΣ Ομόνοια Βογατσικού, μετά το άδοξο τέλος του φετινού πρωταθλήματος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσφορά τους στον σύλλογο μας.

Είχαμε την χαρά και την τιμή να διαθέτουμε και φέτος στην άκρη του πάγκου μας τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας, τον Νίκο Εμμανουηλίδη. 

Έναν άνθρωπο που με το ήθος,  την ευγένεια και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις κοσμεί το Καστοριανό ποδόσφαιρο. Έναν άνθρωπο που η συνέπεια και η στάση του σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς έδωσε και σε μας δύναμη και πίστη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. 

Είχαμε επίσης τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε με αθλητές που πέραν της ποδοσφαιρικής τους αξίας διαθέτουν ήθος, παιδεία και ευγενή άμιλλα και τους ευχαριστούμε όλους έναν, έναν ξεχωριστά. 

Όλοι εμείς, που ζήσαμε από κοντά τους αγώνες σας, σας εκφράζουμε το θαυμασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας για ότι καταφέρατε.  Να είστε υπερήφανοι για αυτά που πετύχατε και να έχετε ήσυχη την συνείδησή σας.

Δυστυχώς η τύχη φέτος, δεν μας χαμογέλασε, παίζοντάς μας ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Όμως, για εμάς εσείς είστε οι πραγματικοί πρωταθλητές και γι αυτό είμαστε περήφανοι για σας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια για το μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here