Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις του το κίνημα κατά των μασκών – Αστυνομικοί προσήγαγαν ένα άτομο, μετά από επεισόδιο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης

Της Εύης Ζενέλι, makthes.gr

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στη χρήση μάσκας στα σχολεία. 

Με συνθήματα όπως «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» και «Όχι στα υποχρεωτικά εμβόλια, μάσκες και τεστ», « Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία», αλλά και κρατώντας πανό ενάντια στις μάσκες, εκατοντάδες διαδηλωτές έδωσαν ραντεβού μετά από διαδικτυακό κάλεσμα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στη συνέχεια έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, μέσω της Τσιμισκή.

Στη συνέχεια μέσω της παραλιακής οδού, οι εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν και πάλι στον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. 

88.jpg

Διατράνωσαν την αντίθεση τους στη χρήση μάσκας, τονίζοντας ότι θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους και πως έχουν υποχρεώσει να διαφυλάξουν τα παιδιά τους. Στο σημείο βρέθηκε και ο πάτερ Παΐσιος όπου επισήμανε πως «έτσι όπως συνεχίζει η Ελλάδα θα καταστραφεί». Από τους διαμαρτυρόμενους που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα κανένας δεν φορούσε μάσκα προστασίας.

11-xxkKG.jpg

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, δημιουργήθηκε αναστάτωση, καθώς για άγνωστο ακόμα λόγο, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, άρχισαν να κυνηγούν έναν διερχόμενο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας και προσήγαγαν ένα άτομο που συμμετείχε στο περιστατικό.

poreia-kata-maskas.jpg

Δείτε βίντεο του makthes.gr:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here