Με μεγάλη χαρά η NAFA ανακοίνωσε ότι η ετικέτα Blackglama έχει αποκτηθεί επίσημα από την εταιρεία της και θα είναι διαθέσιμη ως ευπρόσδεκτη προσθήκη στην επερχόμενη δημοπρασία Φεβρουαρίου / Μαρτίου.

Τα υψηλής ποιότητας δέρματα black mink θα προσφέρονται πλέον από κοινού με την ονομασία “Black NAFA / Blackglama” δίνοντας έτσι στους αγοραστές τη δυνατότητα να προμηθευτούν είτε την μια ετικέτα είτε έναν συνδυασμό των δύο, βάσει των οδηγιών κατανομής ετικετών που θα δημιουργήσει η NAFA.

Έτσι, αυτές οι δύο παγκοσμίου φήμης ετικέτες, Black NAFA και Blackglama, θα προσφέρουν στους αγοραστές και τους πελάτες τους την ευκαιρία και την δυνατότητα να προμηθεύονται τα καλύτερα black mink που παράγονται στα εκτροφεία της βόρειας Αμερικής και να τα  χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο που θα ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.

Η επερχόμενη δημοπρασία Φεβρουαρίου / Μαρτίου είναι επίσης η ευκαιρία του δημοπρατηρίου να γιορτάσει τη συνεργασία των δύο πιο διάσημων ετικετών της Βόρειας Αμερικής κάτω από ένα banner. Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα, η NAFA έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια mink από τους πρώην κτηνοτρόφους ALC. Όλα αυτά, αναμφίβολα αποτελούν ένα τεράστιο βήμα προόδου για την προώθηση της ενοποίησης της βορειοαμερικανικής βιομηχανίας mink.
Κατά την διάρκεια της δημοπρασίας της NAFA στο Τορόντο που θα διεξαχθεί από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίουθα προσφερθούν πάνω από 1 εκ. κορυφαία δέρματα  black mink. Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός, στο οποίο η NAFA θα προωθήσει την μεγαλύτερη συλλογή black mink που συγκεντρώθηκε ποτέ.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη αλλά ταυτόχρονα και ιστορικό γεγονός στον κλάδο της γούνας και συγκεκριμένα των διεθνών δημοπρατηρίων, και, όπως είναι φυσικό, η επερχόμενη δημοπρασία αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό αγοραστών.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here