ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΖΑΡΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ 12ΗΜΕΡΟΥ –ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ  ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ:

ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΑΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2017

Στην πλατεία  ΑΠΟΖΑΡΙ από τις 11.00π.μ.θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά η εκδήλωση της ΓΟΥΡΟΥΝΟΧΑΡΑΣ με νόστιμες τσιγαρίδες, κρασί, γλέντι με παραδοσιακή μουσική.

ΦΑΣΟΛΑΔΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  05/01/2018

Στην πλατεία  ΑΠΟΖΑΡΙ από τις  11.00 π.μ.για άλλη μία χρονιά θα προσφέρουμε φασολάδα και άλλους νηστίσιμους μεζέδες στους συμπολίτες μας και στους ξένους επισκέπτες

ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ:ΚΥΡΙΑΚΗ  07/01/2018

Θα συμμετέχουμε με μπουλούκι στα καστοριανά καρναβάλια ξεκινώντας από την πλατεία ΑΠΟΖΑΡΙ στις 18.00μ.μ. Κόστος συμμετοχής μόνο για τους ενήλικες 10,00Ε/άτομο. Παιδιά-έφηβοι δωρεάν.

 

ΠΑΡΕΛΑΣΗ:ΔΕΥΤΕΡΑ  08/01/2018

Θα συμμετέχουμε στην παρέλαση των καστοριανών καρναβαλιών ξεκινώντας από την πλατεία ΑΠΟΖΑΡΙ στις 12.00μ. Το φετινό θέμα είναι:<<Αποζαρνό αλισβερίσι σαν ζητάς,αμαρούκοτος θα πας>>.Ο Ερντογάνης για έναν και μοναδικό λόγο μας επισκέφθηκε , για να πάρει το ΑΠΟΖΑΡΙ.Δεν ήξερε όμως ο πούρλιος τι τον περίμενε στα αποζαρνά μέρη και θα φύγει αμαρούκοτος μαζί με το χαρέμι.Τούρκοι,Τουρκάλες και Ρωμιοί, τσολιάδες,χανουμάκια,γιουσουφάκια, με καστοριανά αντεριά,πολιτικοί,στρατιώτες όλων των λογιών και ότι κατεβάσει η φαντασία σας ,ντυθείτε βρε ζαβάδια.Κόστος συμμετοχής μόνο για τους ενήλικες 10,00Ε/άτομο.Παιδιά-έφηβοι δωρεάν.

 

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here