Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας! Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή!

Στο όνομα της «δίκαιης ανάπτυξης» φορτώνουν στις πλάτες μας νέα βάρη τσακίζοντας μισθούς και συντάξεις, επεκτείνοντας τις ευέλικτες εργασιακές σχέσεις για όλο πιο άγρια εκμετάλλευση στους χώρους δουλειάς, καταργώντας την Κυριακάτικη αργία. Η απουσία μέτρων υγείας και ασφάλειας προσαρμοσμένα στο γυναικείο οργανισμό, η εντατικοποίηση της εργασίας, οι ολιγόμηνες συμβάσεις χωρίς δικαιώματα για τις γυναίκες εργαζόμενες οδηγούν σε εκτόξευση των εργατικών ατυχημάτων. Μαυρίζουν το σήμερα και υποθηκεύουν το αύριο των οικογενειών μας, με τη φοροληστεία, ετοιμάζοντας νέα καρατόμηση των επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας, του κονδυλίου για το επίδομα θέρμανσης, ρίχνοντας  βορά στα νύχια των επιχειρηματικών ομίλων τις υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας και Πρόνοιας. Με νέα μέτρα, πάνω στα παλιά, πτωχεύουν τις ζωές μας.

 

Στο όνομα της «δίκαιης ανάπτυξης” εξασφαλίζουν νέα προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους, είτε με φοροαπαλλαγές, είτε με πάμφθηνο εργατικό δυναμικό, κυρίως εργαζόμενες γυναίκες, χωρίς δικαιώματα και συλλογικές συμβάσεις, είτε με τσάμπα εργατικό δυναμικό από τις λίστες των ανέργων που τους το χαρίζουν μέσω των προγραμμάτων απασχόλησης.

 

Επιστρέφουμε ως απαράδεκτη την κοροϊδία της κυβέρνησης με τη δήθεν δίκαιη ανάπτυξη που εξαγγέλλει πάνω στα ερείπια των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας.

 

Να μη χαριστούμε σε κανέναν! Δεν πάει άλλο!

Γυναίκα της λαϊκής οικογένειας πίστεψε στη δύναμή σου,

φέρε τα πάνω-κάτω!

  • Δεν είμαστε μόνες μας.

Σ΄αυτή την κατεύθυνση έχουμε κοινό βηματισμό με δεκάδες σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, με ενώσεις αυταπασχολούμενων και ΕΒΕ, με αγροτικούς συλλόγους και Ομοσπονδίες σ΄όλη τη χώρα, με φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους

Αυτός ο αγώνας ανοίγει το δρόμο για τη μόνη ελπιδοφόρα διέξοδο. Σ’ αυτό το δρόμο σε καλεί η ΟΓΕ.

Δώσε  δυναμικά το παρών στο Συλλαλητήριο

που οργανώνει το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 6:30μμ στην πλατεία Αριστοτέλους

Αναχώρηση  λεωφορείου από Καστοριά στης 2:00 μ. μ. από το          πάρκιν της λαϊκής αγοράς 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here