Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στην Κρήτη και στα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χωρά θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα ανατολικά , οπού θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ιδιά ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή και το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χωρά. Εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται από το απόγευμα του Σάββατου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here