Συλλήψεις 4 ατόμων κατά το τελευταίο 24ωρο στη Δυτική Μακεδονία

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα:

* Πρωινές ώρες της (26-03-2019) σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ Φλώρινας, διαπιστώθηκε να έχει παραβιάσει τον μετρητή ρεύματος που ηλεκτροδοτούσε αρδευτική παροχή σε περιοχή της Φλώρινας, προκαλώντας έτσι στην επιχείρηση συνολική ζημία -1.457- ευρώ περίπου.

* Απογευματινές ώρες της (26-03-2019) στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει κυνηγετικό όπλο, χωρίς να έχει προβεί στην ανανέωση της άδειας κατοχής αυτού.

* Πρωινές ώρες της (26-03-2019) σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, ένας άνδρας 23 ετών και μία γυναίκα 22 ετών, διότι εισήλθαν παράνομα στην Χώρα.

Οι συλληφθέντες μαζί με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here