200 νέους ολοκαίνουργιους κάδους προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Δήμος Καστοριάς, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις στον τομέα της καθαριότητας σε όλες ανεξαιρέτως τις Δημοτικές Ενότητες.

Η αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων κάδων πραγματοποιείται με βάση τον σχεδιασμό της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας & Καθαριότητας, έπειτα από τον εντοπισμό, την καταγραφή και τις υποδείξεις των αρμοδίων, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της κάθε περιοχής, αλλά και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του μηχανισμού αποκομιδής απορριμμάτων.

Προσπαθούμε καθημερινά και δε σταματάμε ούτε λεπτό, με ότι μέσο διαθέτουμε αυτή τη στιγμή, προκειμένου να φροντίσουμε για την καθαριότητα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών”, τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Καθημερινότητας, Άκης Λιάμης, ο οποίος επιβλέπει την όλη διαδικασία.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι και οι νέοι αυτοί κάδοι θα ενταχθούν, όπως και όλοι οι κάδοι που υπάρχουν, στο τακτικό πρόγραμμα πλύσεων και απολυμάνσεων, ενώ υπενθύμισε για μία ακόμη φορά ότι θα πρέπει και οι πολίτες να μεριμνούν για την τήρηση των υποχρεώσεών τους, φροντίζοντας ταυτόχρονα και για την ανακύκλωση των απορριμμάτων τους.

Σημειώνεται ότι υπάρχει πρόβλεψη για την άμεση προμήθεια 200 ακόμη κάδων, με σταδιακή απόσυρση όλων των παλαιών, τους αμέσως επόμενους μήνες, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε όλες τις περιοχές του Δήμου Καστοριάς.

Γραφείο Τύπου δήμου Kαστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here