Μετά το «Χ» στη Λειβαδιά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε στο προπονητικό κέντρο, επέβαλε πρόστιμο €200.000 για τις ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό – Προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές και ανακοίνωσε ότι στα τέσσερα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα αγωνίζεται βασικά η ομάδα Κ20

Ποιος είδε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν φοβήθηκε! Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων έβγαλε όλη του την πίκρα για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προαναγγέλοντας άμεσα σαρωτικές αλλαγές.

«Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας. Εγώ στη ζωή μου δεν έχω φοβηθεί ποτέ τίποτα. Κάθε μέρα χτίζω και συνθέτω κάτι καινούργιο, με επιτυχία, οπότε κανένα πρόβλημα. Όλα από την αρχή! Με έχετε κάνει και εμένα, όπως και τον κόσμο μας, να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη!», είπε εξοργισμένος ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Παρόλο που είστε τόσο κακοί φέτος, μπορούσατε να πάρετε το πρωτάθλημα, είστε όμως τόσο αδιάφοροι που σας έκλεψαν το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη με το επιθετικό φάουλ και το πέναλτι φάντασμα έξω από την περιοχή και ούτε καν διαμαρτυρηθήκατε! 200.000 πρόστιμο για Παναθηναϊκό και και 200.000 πρόστιμο για τη Λιβαδειά. Και όλα αυτά τα λεφτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, γιατί εκεί οι αθλητές που ζουν με τα λίγα, αγαπούν τον Θρύλο και τον κόσμο του πολύ περισσότερο από ό,τι εσείς…»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στις δικαστικές του περιπέτειες. «Μετά από 6 χρόνια λάσπης στα media, στη Βουλή, κατέπεσε όλη η σκευωρία. Ούτε δικαστήριο δεν θα γίνει. Ο κόσμος χάρηκε που αποδείχθηκε αυτό που λέγαμε, ότι είναι μια σκευωρία. Αλλά εσείς στο δικό σας κόσμο. Με την συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές. Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας και αποδείχτηκε τελικά ότι η ευθύνη ήταν δική σας»

Κι ολοκλήρωσε λέγοντας: «Να φύγετε λοιπόν από τώρα και να συνεχίσετε κάποιοι τις διακοπές σας. Εμείς το σίγουρο είναι ότι θα σταματήσουμε να σας χαϊδεύουμε και να σας πληρώνουμε, χωρίς να προσφέρετε. Από εδώ και πέρα θα παίξουμε τα παιχνίδια με την Κ20 και ελάχιστους από εσάς, με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα παιδιά της Ακαδημίας. Και θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα. Τα πιτσιρίκια της Ακαδημίας σίγουρα το θέλουν περισσότερο και με αυτούς θα παίξουμε τα ματς που απομένουν.

Τα έχετε όλα, δεν σας λείπει τίποτα και δεν δείχνετε κανένα σεβασμό! Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα σας νοιάζουν, όχι ο σύλλογος. Γι’ αυτό όταν ξαναέρθω δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά απ’ έξω. Μόνο τους τίμιους που ματώνουν εδώ κάθε μέρα. Μόνο όσους αγαπούν και σέβονται τον σύλλογο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here