Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους επτά μετανάστες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο – Πώς τους εντόπισε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών με πυροβολισμούς και τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας γύρω στις 8.45 π.μ. εντόπισε στην Εγαντία Οδό ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες τύπου Οpel στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι.

Λόγω της εμπειρίας του κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για παράνομους μετανάστες. Αμέσως επικοινώνησε με το κέντρο της Αστυνομίας και ακολούθησε την πορεία του οχήματος. Στο μεταξύ μεταξύ οι διακινητές μπήκαν προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά, με το ΙΧ του αστυνομικού να τους ακολουθεί.

Στο κονβόι προστέθηκαν και περιπολικά αλλά και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας που είχαν κινητοποιηθεί μετά την αναφορά που είχαν πάρει από τον αστυνομικό.  Έκαναν νόημα στους διακινητές με τους παράνομους μετανάστες να σταματήσουν, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα.

meta-1
meta-2

Ακολούθησε μία κινηματογραφική καταδίωξη η οποία κατέληξε σε τροχαίο καθώς το αυτοκίνητο με τους διακινητές και τους μετανάστες, όπως αποδείχτηκε, έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα, ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί στον αέρα για να εξαναγκάσουν τους διακινητές να σταματήσουν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους επτά πρόσφυγες και μετανάστες Πακιστανικής υπηκοότητας που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

meta-3
meta-4

Από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε κανείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here