Ενημερώνουμε τους συναδέλφους εργαζομένους ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες δύο εβδομάδες, σεβόμενοι την απόφαση της Πολιτείας για τοπικό lockdown λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων, αλλά και με αίσθημα ευθύνης για τη Δημόσια Υγεία, τον Συνάνθρωπο μας, Συνάδελφο μας, τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας.
 Για οποιοδήποτε θέμα εργασιακό που απασχολεί ή πρόκειται να ανακύψει το διάστημα αυτό, όπως: Εργαζόμενοι γονείς, Απώλεια δικαιωμάτων-αποζημίωση ειδικού σκοπού, μη καταβολή αμοιβών ή καταβολή δραματικά μειωμένων αποδοχών, Εξαίρεση κατηγοριών εργαζομένων από την αποζημίωση ειδικού σκοπού, Απώλεια δικαιώματος αποζημίωσης ειδικού σκοπού, Εξαίρεση κατηγοριών εγκλωβισμένων εργαζομένων,Σύγχυση σε βάρος των εργαζομένων, αλλά και για την καθιερωμένη πλέον ενημέρωση για Ασφαλιστικά-Συνταξιοδοτικά θέματα, οι τρόποι ενημέρωσης είναι οι εξής :
Α. μέσω της ειδικής πλατφόρμας της ΓΣΕΕ (Πληροφόρηση-Στήριξη Εργαζομένων ANTI-COVID-19): https://gsee.gr/?page_id=36762
B. Τηλεφωνικά: Πρόεδρος: Γεώργιος Μαλέας, 6976970071, Γεν.Γραμματέας: Αθανάσιος Παπανδρέου, 6974595095, Γραφείο Ε.Κ.Κ.:2467027687
 Η συμμόρφωση δεν είναι θέμα πολιτικής επιλογής ή προτίμησης. Είναι ζήτημα Δημόσιας Υγείας και επειδή δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί αλλά και ο καθένας μόνος του είναι αυξημένη η ευθύνη όλων. Είχαμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια αυτούς τους μήνες. Μια προσπάθεια που δεν πρέπει να πάει χαμένη.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ  Ε.Κ.Κ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΕΩΡΓ. ΜΑΛΕΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here