Καζάνι που βράζει είναι το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην έκτακτη συνεδρίασή του η οποία είναι σε εξέλιξη στην Κοζάνη, με θέμα τις εξελίξεις στη ΔΕΗ.

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε μεταξύ του προέδρου του σώματος Φώτη Κεχαγιά και του πρώην εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, Π. Αργυριάδη, όταν ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε, έντονα, μαζί με άλλους, πως, ο Πρόεδρος του Σώματος, δεν επέτρεψε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Δημητριάδη να μείνει στο βήμα, μετά το πέρας της ομιλίας του, ώστε να δεχτεί ερωτήσεις, στη συζήτηση για το επερχόμενο προς ψήφιση νομοσχέδιο για την αποεπένδυση της ΔΕΗ.

Σε κάποια στιγμή, ο κ. Αργυριάδης, βλέποντας τον Φ. Κεχαγιά να μη διακόπτει τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, όπως προειδοποίησε ότι θα κάνει, βλέποντας την ένταση που επικρατούσε, με τις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν και την παρέμβαση του Περιφερειάρχη, του είπε : «Έλα κάτσε κάτω», με τον Φ. Κεχαγιά να χάνει την ψυχραιμία του και να του απαντά: «Άντε ρε χοντρέ»!

Νωρίτερα, μάλιστα, σημειώθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του νυν περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη και του πρώην Γιώργου Δακή. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του περιφερειάρχη, ο οποίος επανέλαβε πως θα παραιτηθεί όχι τώρα, αλλά εάν βρεθεί αγοραστής για τις μονάδες της ΔΕΗ.

«Να παραιτηθείτε τώρα» είπε ο κ. Δακής, για να αντιδράσει έντονα ο κ. Καρυπίδης λέγοντας «μη με διακόπτεις».

Πηγή: aftodioikisi.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here