Δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.

Στην ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τους πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων, το προσωρινό μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων, τον προσωρινό πίνακα αποκλειομένων και τον πίνακα μη επιλεγόμενων δικαιούχων. Μπορούν επίσης να δουν το προσωρινό μητρώο παρόχων και τον προσωρινό πίνακα Αποκλειομένων Παρόχων.

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

• από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω ή

• από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες κατά το έτος 2018:

• είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ (με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας) ή
• έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
• έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
• συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here