Με επίσημες ανακοινώσεις μέσω των σελίδων τους στο Facebook, και με αίσθημα ευθύνης, τρία καταστήματα εστίασης της Καστοριάς, ανακοίνωσαν την αναστολή λειτουργίας τους λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο προσωπικό τους.

Οι ανακοινώσεις

Nautical HALL – Kastoria
Μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο προσωπικό μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες και το προσωπικό μας, το Nautical Hall θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας . Παράλληλα, όλο το προσωπικό του Nautical Hall θα προβεί προληπτικά σε τεστ COVID-19 και θα γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις του χώρου για την ασφάλεια όλων μας. Μέχρι τότε μένουμε ασφαλείς και τηρούμε τα μέτρα που έχει ορίσει η κυβέρνηση.

Daydin Cafe Bar Food
Με αίσθημα ευθύνης και μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 παραμένουμε κλειστά,μέχρι νεωτέρας.
Παράλληλα το προσωπικό βάρδιας προχωρά σε προληπτικά τεστ και σήμερα γίνεται απολύμανση του καταστήματος.ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Stardust All day bar
Μετά τη διάγνωση κρούσματος COVID 19 σε ένα από τα άτομα του προσωπικού μας, το Stardust All day bar αναστέλλει τη λειτουργία του, μέχρι νεωτερας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και τους πελάτες του.
Όλο το προσωπικό θα προβεί προληπτικά σε τεστ COVID-19 και θα γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις του χώρου για την ασφάλεια όλων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here