ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

THN ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ TOY VERDI «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2018 ΣΤΙΣ 19:55

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD” παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ» του Giuseppe Verdi, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 19:55.

Ο νέος Μουσικός Διευθυντής της Met, Yannick Nézet-Séguin διευθύνει την διαχρονική τραγωδία του Verdi, σε μια ολοκαίνουργια παραγωγή του Michael Mayer, η οποία εκτυλίσσεται σε ένα εκθαμβωτικό σκηνικό του 18ου αιώνα που αλλάζει με τις εποχές. Η μοναδική Diana Damrau είναι η καταδικασμένη ηρωίδα Βιολέτα, ενώ τον ρόλο του εραστή της Αλφρέντο ερμηνεύει μοναδικά ο Juan Diego Flórez, ο οποίος επιστρέφει στην Met για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια. Ο Quinn Kelsey είναι ο προστατευτικός πατέρας του Αλφρέντο, Τζόρτζιο Ζερμόν.

Σε μια από τις πιο κλασικές ιστορίες αγάπης που έχουν γραφτεί, ο Verdi καταφέρνει και συνθέτει ένα λεπτομερές ψυχογράφημα της πρωταγωνίστριας του ακολουθώντας με την μουσική του όλες τις ψυχολογικές μεταπτώσεις της Βιολέτας και των συμπρωταγωνιστών της. Μια σειρά από πασίγνωστες άριες και ντουέτα ντύνουν την μοναδική αυτή όπερα στην οποία απολαμβάνουμε όλες τις χαρούμενες αλλά και δυσάρεστες στιγμές ενός έρωτα που ήταν καταδικασμένος να αποτύχει. 

Το δίκτυο συνεργαζόμενων αιθουσών της Met στην Ελλάδα αποτελείται από τους σημαντικότερους χώρους πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού. Με μεγάλη χαρά το δίκτυο αιθουσών της Met στην Ελλάδα υποδέχεται το K–CINEPLEX Λεμεσού, όπου θα φιλοξενούνται στο εξής επιλεγμένες προβολές από τις φετινές παραστάσεις. 

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με κουπόνι της εφημερίδας ΟΔΟΣ.

Η παράσταση θα προβληθεί  με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση  του Δήμου Καστοριάς Ορεστειάς.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων,  δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com ή ακολουθήστε τον επίσημο λογαριασμό MetinGreece στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here