Το παρακάτω ομολογουμένως άκρως ανησυχητικό βίντεο τραβήχτηκε την Κυριακή 24/03/2019 στις 01:15 περίπου το βράδυ ΜΕΣΑ στην πόλη της Φλώρινας, στην οδό 7 Νοεμβρίου και δείχνει 4 λύκους να σουλατσάρουν άφοβα μέσα στην πόλη!!!

Ναι καλά διαβάσατε και καλά θα δείτε, τους λύκους να περιφέρονται εντός κατοικημένης περιοχής, 300 μέτρα από τον πεζόδρομο, σε μια περιοχή που έχει παντού σπίτια, σχολεία σταθμούς, παιδικές χαρές, συνεργεία, ψυγεία και από δεξιά και μπροστά πολυκατοικίες σαν να μην τρέχει τίποτα ακόμα και όταν τους εντόπισε ο συνάδελφος Χρήστος Ράππος που επέστρεφε σπίτι με την κόρη του έπειτα από βραδινή έξοδο (η κόρη του τράβηξε και το βίντεο) !!!

Σύμφωνα με τον Χρήστο αλλά και με άλλους κατοίκους της περιοχής που τους έχουν συναντήσει άλλες φορές σε διαφορετικά σημεία της πόλης πρόκειται για μια αγέλη ΔΕΚΑ (10) ζώων που λυμαίνονται ανενόχλητα την ευρύτερη περιοχή. Ζημιές έχουν γίνει σε σκυλιά δεσποζόμενα και αδέσποτα, σε γάτες καθώς και σε κτηνοτροφικά ζώα. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Χρήστου στην ερώτηση αν υπάρχουν ζημιές σε σκυλιά και ζωικό κεφάλαιο » Τα πάντα όλα, ότι κινείται τρώγεται….» Επίσης νωρίτερα κατά τις 22.00 που έφευγε από το χωριό Βεύη είχε άλλη μια συνάντηση με διαφορετικό εκπρόσωπο του «σπάνιου» είδους καθώς ένας ιδιαίτερα μεγαλόσωμος λύκος του πετάχτηκε στον δρόμο ενώ οδηγούσε.
Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, «οικογένειες» και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη «σπανιότητα» του λύκου στην χώρα μας. Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς το «σπάνιο», «απειλούμενο» και κατά τα άλλα «υπό εξαφάνιση» αντικείμενο των μελετών τους συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε το βίντεο και προσοχή πλέον στα παιδιά σας …
Αλέξανδρος Παλαιολόγος για το ihunt.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here